My Great Web page

duminică, 18 octombrie 2009

0 comentarii  


0 comentarii  



apple love

joi, 15 octombrie 2009

0 comentarii  



marți, 13 octombrie 2009

0 comentarii  

0 comentarii  

0 comentarii  

Puterea unui zambet

vineri, 9 octombrie 2009

0 comentarii  




DE Norman Wine

“Iata, si corabiile cat de mari sunt, si, macar ca sunt manate de vanturi iuti, totusi sunt carmuite de o carma foarte mica, dupa gustul carmaciului. ’’ (Iacov 3 :4) Astazi, vasele uriase care brazdeaza marile sunt carmuite de o elice, care este foarte mica in comparatie cu nava pe care o ghideaza.

Iacov vorbeste despre a pune ‘’Cailor fraul in gura‘’ – un dispozitiv foarte mic ce ofera control asupra animalului, carmuind tot trupul acestuia. (Iacov 3 :3)

Totodata, limba este descrisa drept un madular foarte mic, dar care ’’se faleste cu lucruri mari‘’. Aflate insa sub controlului Duhului Sfant, ea poate fi o binecuvantare pentru noi si pentru altii.

Se pare ca lucrurile mici ne capteaza adeseori atentia. Balonul de sapun al unui copil l-a condus pe un om de stiinta catre o inportanta de stiinta catre o importanta descoperire optica. Panza unui paianjen i-a sugerat unui inginer constructor ideea podului suspentat. Privind felul in care paianjenul isi tese panza, un om descurajat a primit forte noi de a lua lucrurile de la capat

Zambetul este si el un lucru mic, insa poate fi o sursa puternica de incurajare. A zambi necesita foarte putina energie, un pic de intelepciune si atentie.

Un tata i-a dat fiului sau o sarcina de care acesta din urma se temea ca nu va fi in stare s-o stapaneasca. Nesiguranta aceasta i-a proodus fiului mult stres, pana ce tatal, trecand pe acolo si observand ce facea el, i-a zambit in semn de apreciere. O, cat de incurajat s-a simtit fiul !

Un zambet este ceva neinsemnat. Nu costa nimic si nu are nici o valoare pana ce nu este daruit.

Un angajat a furat ceva de la seful sau. Patronul l-a suspectat de fapta si l-a chemat in biroul sau, intrebandu-l direct daca furase acel obiect. Muncitorul a negat, asa ca seful, zambitor, l-a trimis inapoi la treaba. Faptul acesta insa i-a provocat omului acestuia neliniste. S-a intors la patronul sau si si-a marturisit fapta.

Din nou, angajatorul, cu un zambet pe fata si cu lacrimi in ochi, la iertat. Pe fata muncitorului de puteau vedea acum lacrimi de bucurie pt iertarea si ingadinta de care avusese parte. Acest incident i-a adus pe cei doi intr-o reletie de prietenie.

Deci, indiferent ca esti acasa, la scoala, la lucru sau in orice alt loc, tine minte urmatorul lucru : Un mic zambet aduce bucuria unui copil, ridica poveri grele pe care altii le poarta, aduce incurajare celor descurajati si prietenu celor singuratici. Incearca si tu !

doar eu

miercuri, 7 octombrie 2009

0 comentarii  

0 comentarii  

sâmbătă, 3 octombrie 2009

0 comentarii  

Posted by Picasa

0 comentarii  

Posted by Picasa